Niet hádam vďačnejšieho darčeka ako je čokoláda.

Atraktívna a jedinečná zelená Matcha čokoláda s obsahom kvalitného japonského práškového čaju Matcha je vyhľadávanou klasikou v našej eČajovni. Teraz ju máte možnosť ochutnať nielen v klasickej verzii, ale aj s pestrou paletou ovocných prísad - pomarančovou, višňovou, malinovou, jahodovou a s čiernymi ríbezľami.

Môžete si na nej pomaškrtiť alebo ju nastrúhať na nádherné zelené čokoládové hoblinky na zdobenie vianočných koláčikov, či narodeninových tôrt.

Čo nás však milo prekvapilo a doslova očarilo, sú bonboniéry.

Čokoláda je vyrobená z kvalitných kakaových bôbov, vďaka čomu má nádhernú vôňu a skvelý chuť s dlho doznievajúcim čokoládovým buketom. Aj ďalšie ingrediencie sú veľmi starostlivo vyberané - smotana, oriešky, káva, čaje, bylinky...

Každá ganache, či truffla má krásny tvar a zdobenie.

Nás, okrem klasických orieškových, mliečnych, karamelových a kávových ganache, samozrejme najviac oslovili bonboniéry s čajovými príchuťami. Sú nielen chutné, ale aj zaujímavé a jedinečné.

Voňavé, kvalitné a zvodne pokúšajúce naše chuťové kanáliky... naozaj je ťažké opísať lahodnú chuť ganache v bonboniérach, do ktorých v žilinskej čokoládovni zakomponovali chuť obľúbených čajov Matcha, Pu Erh, Maté, ajurvédskeho čaju, taiwanského oolongu, či Darjeelingu.

Všetko precízne spracované - od samotného produktu až po elegantné balenie.

Bonboniéry a Matcha čokolády sú preto skvelým tipom na darček k narodeninám, do Mikulášskeho balíčka, či na sv. Valentína.

Všetky sme veľmi starostlivo a s nadšením ochutnali :-) a môžeme ich vrelo odporučiť.